ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Cemalettin Gökay Anaokulu

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, 4-8 EYLÜL OKULA UYUM HAFTASI ETKİNLİKLERİYLE BAŞLADI. ÇOCUKLARIMIZA MUTLU, SAĞLIKLI, BAŞARILARLA VE ÖĞRENMELERLE DOLU, KEYİFLİ; ÇOCUK OLMANIN KEYFİNE VARDIKLARI BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİLERİZ.

May

Eskişehir Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen "Okulum Bir İnci" projesi kapsamında Ekolojik ve Sürdürülebilir Bahçe Tasarım Alanları ve Özgün Okul Koridorları ile Yunus Emre Koridoru kategorilerinde ödül alan okullar ödüllendirildi.

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Erol Ayyıldız, Vali Yardımcısı Salih Altun, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Yunus Emre İlim Kültür Araştırma Merkezi Başkanı Gürhan Albayrak İl Göç İdaresi Müdür V. Hande Tuzkan Yeşilyurt, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Okulumuz 191 okulun başvurduğu Ekolojik ve Sürdürülebilir Bahçe Tasarım Alanları kategorisinde birinci olarak ödül almaya hak kazandı. Ödülümüzü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Okul müdürümüz Kamile Güner’e takdim ettiler.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını çeşitli etkinliklerle kutladık.

Nis

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı ile birlikte Türk çocuklarına armağan ettiği  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 103.yılını okulumuzda yapılan gösterilerle,oyunlarımızla ve çeşitli sanat etkinlikleriyle çoşkuyla kutladık.Törenimizin hazırlık sürecinde bu günün anlam ve önemini hissettirecek etkinlikler için olanaklar sağlayan başta kurum müdürümüz ve müdür yardımcımıza töreni kooordine eden tüm öğretmenlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Şehnaz Kazıklı'nın proje ortağı olduğu AİLEMLE OYNUYORUM eTwinning projesi Ekim ayında başlamış Aralık ayında sona ermiştir.

Öğrencilerimiz ve velilerimiz proje boyunca etkinliklere aktif olarak katılım göstererek uzaktan eğitim sürecinde evde eğlenceli ve öğretici zamanlar geçirmişlerdir.  Proje kurucularımız ve ortaklarımızla devamlı iletişim ve işbirliği içindeydik. Böyle kaliteli ve hedeflerine ulaşan bir projede olmaktan dolayı çok mutluyum. Proje de emeği geçen tüm proje arkadaşlarıma velilerime ve çocuklarıma çok teşekkür ederim.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma Yıldırar 'ın proje ortağı olduğu İCATLAR ve MUCİTLER  eTwinning projesi Kasım ayında başlamış Mart ayında sona ermiştir.

Öğrencilerimiz proje boyunca etkinliklere aktif olarak katılım göstererek İcat ne demek, mucit ne demek hangi icadı hangi mucit nasıl bulmuş v.b gibi sorulara cevap buldular. Gerek uzaktan eğitimle gerek yüzyüze eğitimle projemiz eğlenceli bir şekilde devam etmiştir. Öğrencilerim kendilerinin de yaratıcılıklarını geliştiren çalışmalar yaptılar. Bu süreçte çabalarından dolayı öğrencilerime ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum.